19-8-2015-83 (1)

Trainer van Eendags-BABSen

Ben je gevraagd om voor een keer BABS te zijn? Super-eervol en zo bijzonder! En tegelijkertijd: als Eendags-BABS realiseer je jezelf natuurlijk dat je maar een kans krijgt om het goed te doen. Een grote verantwoordelijkheid.

Ik weet er alles van. Trouwambtenaar zijn is een (fantastisch) vak apart. Maar een onvergetelijke trouwceremonie ontstaat echt niet zomaar. Er komt heel veel bij kijken.

Daarom geef ik met veel plezier training aan de Eendags-BABS. Deel ik de noodzakelijke kennis en tips die jij nodig hebt. Bagage die jij als Trouwambtenaar voor een Dag niet mag missen als jij straks op hun grote dag het verschil wil maken. In circa drie uur ben je er helemaal klaar voor.

De cursus Trouwambtenaar/BABS is zowel individueel (op afspraak, ook ONLINE) als in groepsverband (zaterdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur in Odijk, min. 3 deelnemers) te volgen.

Geplande groepstrainingen eerste halfjaar 2023 op zaterdagochtend 21 januari (VOL), 11 februari (VOL), 18 MAART (VOL), 22 april (VOL), 6 mei (VOL), 3 juni (VOL), 1 juli (VOL) 16 september en 14 oktober (aanmelding nog mogelijk). VOL=VOL.

Meer weten over overige data van groepstrainingen in 2023 of liever een individuele training:? Gewoon bellen voor een afspraak!

19-8-2015-83 (1)

Trainer van Eendags-BABSen

Super-eervol en zo bijzonder.! En tegelijkertijd: als Eendags-BABS realiseer je jezelf dat je maar een kans krijgt om het goed te doen. Een grote verantwoordelijkheid.

Trouwambtenaar zijn is een (fantastisch) vak apart. Een onvergetelijke trouwceremonie ontstaat echter niet zomaar. Er komt heel veel bij kijken.

Daarom geef ik met veel plezier training aan de Eendags-BABS. Deel ik de noodzakelijke kennis en tips die jij nodig hebt. Bagage die jij als Trouwambtenaar voor een Dag niet mag missen als jij straks op hun grote dag het verschil wil maken. In drie uur ben je er helemaal klaar voor.

De cursus Trouwambtenaar/BABS is zowel individueel (op afspraak, ook ONLINE) als in groepsverband (zaterdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur in Odijk, min. 3 deelnemers) te volgen.

Geplande groepstrainingen eerste halfjaar 2023 op zaterdagochtend 21 januari  (VOL), 11 februari (VOL), 18 maart (VOL), 22 april (VOL), 6 mei (VOL), 3 juni (VOL) 1 juli (VOL) resp. 16 september en 14 oktober (aanmelding nog mogelijk). VOL=VOL. 

Liever een individuele training of benieuwd naar overige data groepstraining? Gewoon bellen voor een afspraak!