Vera Boonen trouwambtenaar BABS uitvaartspreker Ceremooiste
Vera Boonen - Galekop

Of het nu gaat om een huwelijk, een uitvaart, een jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis in het leven: een dergelijk moment verdient een waardevolle herinnering. Precies goed, alles moet kloppen. Er komt immers geen kans om het opnieuw te doen. Ceremooiste staat voor "de mooiste ceremonie". Vanuit warme betrokkenheid en met heel veel plezier, aandacht en creativiteit geef ik Ceremooiste vorm. Voor die momenten die er écht toe doen.

Als tekstschrijver ben ik graag dat steuntje in de rug voor degene die zelf wil speechen, maar de juiste woorden niet kan vinden. Ook schrijf ik Levensverhalen in boekvorm. Het mooiste cadeau aan jezelf of een ander. Opdat het verhaal dat er zo doet, nooit verloren gaat.

Ceremooiste past bij mij. Ceremooiste past om heel veel redenen wellicht ook bij jullie, bij u. Ik ben u - jullie - graag van dienst.

Vera Boonen trouwambtenaar BABS uitvaartspreker Ceremooiste
Vera Boonen - Galekop

 

 

Of het nu gaat om een huwelijk, een uitvaart, een jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis in het leven: een dergelijk moment verdient een waardevolle herinnering. Precies goed, alles moet kloppen. Er komt immers geen kans om het opnieuw te doen. Ceremooiste staat voor "de mooiste ceremonie". Vanuit warme betrokkenheid en met heel veel plezier, aandacht en creativiteit geef ik Ceremooiste vorm. Voor die momenten die er écht toe doen.

Als tekstschrijver ben ik graag dat steuntje in de rug voor degene die zelf wil speechen, maar de juiste woorden niet kan vinden. Ook schrijf ik Levensverhalen in boekvorm. Het mooiste cadeau aan jezelf of een ander. Opdat het verhaal dat er zo toe doet, de kans krijgt om nooit verloren te gaan.

Ceremooiste past bij mij. Ceremooiste past om heel veel redenen wellicht ook bij jullie, bij u. Ik ben u - jullie - graag van dienst.