Dit geeft zoveel verheldering en duidelijkheid. Echt waanzinnig bedankt! Je bent een topper dat je dit voor mij hebt gedaan, dat waardeer ik ontzettend.

Swen

Ik heb de training EendagsBABS bij Vera gevolgd en deze was ontzettend leuk en informatief! Voor de training wist ik nog niet zo goed wat het zijn van BABS precies inhield, maar Vera neemt je bij de hand en geeft je precies de handvatten die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen een ceremonie te leiden. In circa een halve dag krijg je de nodige informatie over de voorbereiding, do's & don'ts, ceremonie-opbouw, officiële en ceremoniële elementen, inclusief vele interessante en grappige voorbeelden! Absoluut een aanrader! 

Klaas

Wat ontzettend attent dat je gisteren aan me dacht! Het ging echt fantastisch goed. Het bruidspaar was heel blij, ik kreeg heel veel complimenten van anderen en ik was zelf ook blij. Ik heb echt ontzettend veel gehad aan de cursus en het naslagwerk. Ik had dit nooit zo neer kunnen zetten zonder! 

Roosemarie

Dankjewel! Voor de inspirerende sessie, goede tips en warme feedback. Voor mij was jouw perspectief erg waardevol. Hierdoor ben ik in staat betere keuzes te maken. [...]. En het allermooist was dat je jouw verrassende extraatje met ons hebt gedeeld. Hiermee ben ik gelijk aan de slag gegaan.

Harry

Bedankt voor de leuke en leerzame cursus! Mooi om jou met zoveel bevlogenheid en toewijding over je vak te zien en horen vertellen. De informatie is goed bruikbaar voor mij en ik heb heel veel zin gekregen om de eervolle en leuke rol van EendagsBABS te vervullen.

Tessa

Ik heb de training van Ceremooiste als ontzettend nuttig en leuk ervaren. Bij alle relevante aspecten van het BABS-zijn wordt stilgestaan. Doordat Vera meer dan 20 jaar ervaring heeft, weet zij bij elk onderwerp goede tips te geven en heeft zij ook anekdotes. Hierdoor is de training niet alleen leerzaam maar ook leuk. Ik kan deze training aan iedereen aanraden die BABS wil worden!

Sebastiaan

Veel dank voor je nuttige en leerzame cursus en de toegezonden informatie. Heel nuttig!

Dolf

Ik ben gevraagd als Babs voor één dag voor het trouwen van mijn dochter. Had het één keer eerder gedaan voor mijn schoonzus en zwager toen dit nog niet zo vaak voor kwam, exact 25 jaar geleden. Spreken in het openbaar is mij niet onbekend en doe dit beroepsmatig, echter een huwelijk van je dochter is van een andere orde. Via via bij Vera terecht gekomen voor een privé cursus, eigenlijk om te zien of ik niets vergeten was voor de plechtigheid. Dacht dus dat ik in een uurtje weer in de auto zou zitten. Niets bleek minder waar. Dik drie uur een stoomcursus gekregen en nog wat huiswerk mee ook. Wat een professionaliteit en enthousiasme viel mij ten deel! Door Vera ga ik nog zelfverzekerder en beslagen ten ijs om de mooiste dag van mijn dochter en schoonzoon in spe nog mooier maken.

Voor alle babsen voor één dag niet alleen een aanrader maar gewoon een must om bij Vera op cursus te gaan, wil je zelfverzekerd en goed voorbereid een huwelijk voltrekken!

Jean-Paul

Aankomende woensdag is het zover voor mij als EendagsBABS. Ik wil je vast ontzettend bedanken voor de informatie tijdens de voorbereidende cursus. Met deze informatie is het me gelukt om een toespraak te schrijven waar ik trots op ben! Het heeft me veel handvatten gegeven en nu alles op papier staat, geeft dit me vertrouwen! Bovenstaande wilde ik graag met je delen, ik ben blij met het resultaat en heb er gewoon zin in!

Tessa

Ik heb samen met mijn partner (niet-Babs) de online cursus gevolgd bij Vera. Eerlijk gezegd met enige scepsis, ik had me op allerlei andere manieren ook al ingelezen en vroeg me af wat in die online uren allemaal nog besproken moest worden.

Maar de cursus was ver boven verwachting. Uit alles bleek de uitgebreide ervaring van Vera wat veel nuttige tips opleverde en ze had zich goed voorbereid door mijn speech door te lezen en te voorzien van opbouwende kritiek. Ze nam zeer ruim de tijd voor alle vragen en bleek heel betrokken bij onze specifieke situatie. een boeiende en heel geslaagde middag, voor een heel redelijke prijs.

Arthur

Ik heb de BABS-voor-een-Dag training gevolgd bij Vera Boonen van Ceremooiste. De training was heel praktisch, interessant en gezellig. Ze beantwoordde vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had! Het geeft  mij wat meer handvatten en zelfvertrouwen om straks zelf als BABS aan de slag te gaan.

Babette

Ik vond het een Top training, veel meegekregen om mijn BABS dag goed voor te kunnen bereiden, zodat het hoop ik voor ons allemaal een hele mooie ceremonie gaat worden. Ik ga er mijn best voor doen, mede door jouw positieve inbreng.  Mocht ik nog vragen o.i.d. hebben zal ik je zeker 'opzoeken'. Jouw enthousiasme voor deze rol heeft mij zeker geïnspireerd! Dankjewel voor de super georganiseerde training vandaag. Ik zal jou zeker aanbevelen. 

Anita

EendagsBabs gaan volgen bij Vera Boonen. Na een voorspoedige reis naar Odijk bij de cursuslocatie de auto geparkeerd. Er volgde een warm welkom door Vera Boonen. Toen alle cursisten gearriveerd waren gingen we voortvarend van start. Vera heeft een strak verhaal wat te doen als voorbereiding op de grote dag van het bruidspaar. Stap voor stap neemt ze ons mee wat inhoudelijk aan de orde moet komen tijdens de ceremonie. Daarnaast geeft ze ook duidelijk aan wat de valkuilen kunnen zijn.

De rode draad is dat we als EendagsBabs de regie moeten nemen vanaf de opstap naar de ceremonie tot en met de afsluiting. Ga de hele planning door met het bruidspaar, maar probeer ook hen te behoeden voor de eventuele valkuilen. Tussen het bespreken van de te nemen stappen in de ceremonie, was er uitgebreid de tijd tot het stellen van vragen. En telkens de nadruk op dat je het strak moet organiseren. Niet op voorhand er vanuit gaan dat de losse eindjes wel tijdens de ceremonie afgehecht gaan worden. Nee, op voorhand duidelijkheid. Om maar wat voorbeelden te noemen: Wat te doen met kinderen die de hoofdrol willen spelen tijdens de ceremonie? Wat doe je met de spreker die zijn tekst niet vooraf gedeeld heeft met jou? Waar moet je je speech absoluut niet mee openen of afsluiten?

Aan het eind van de cursus kregen we een boekwerk overhandigd, zodat alle informatie op een later tijdstip nog eens doorgenomen kan worden. Ronduit top. Een ieder die gevraagd wordt om de rol van EendagsBabs te gaan vervullen, kan ik van harte de cursus van Vera aanbevelen om zo een prachtige ceremonie vorm te geven.

Henk

[...] Dus Vera dankzij jouw mooie cursus en handleiding en jouw verhaal en je feedback is het zo geslaagd geweest!!!!! Jouw hulp had ik echt nodig om het zo te kunnen doen. Ik ben je heel heel erg dankbaar.

Sandra

Vera gaf een ontspannen, en heel complete training. Zoveel kleine dingen die ik me niet bewust was! Nu weet ik zeker dat ik een mooie en warme ceremonie kan gaan neerzetten.

Eddy

De training van Ceremooiste door Vera voor Trouwambtenaar-voor-één-dag is onmisbaar. Ik heb na de training een compleet beeld van wat me te doen staat én ook nog meer zin in deze bijzondere taak. Vera heeft alles duidelijk én met veel sprekende voorbeelden uitgelegd op een prettige manier en al mijn vragen zijn beantwoord. Ook het naslagwerk is heel fijn om alles op papier op een rijtje te hebben ter voorbereiding.

R.

Hartelijk dank voor alles, mijn moeder vond het heel erg leuk en ontzettend leerzaam.  

Tim

Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw inspirerende EendagsBABS training. Het heeft mij onwijs gemotiveerd om werk te maken van mijn lang gekoesterde wens. 

Eveline

HET GING FANTASTISCH! Heb enorm kunnen genieten, van elke minuut en elk woord en heb veel complimenten gekregen naderhand. En daar hebben de lessen die ik van jou geleerd heb, ongelooflijk aan bijgedragen. Dank, dank, dank!

Machteld

Dankjewel voor al jouw goede zorgen en ook de tijd die je hebt gegeven aan het meelezen van de oorspronkelijke tekst. Jouw adviezen hebben mij gesterkt! 

Mario

Het was een groot succes. Ik heb van alle gasten (en de bode van de gemeente) complimenten gekregen hoe het gegaan is. Bedankt voor de hulp en de uitleg over het proces, zonder jou was het niet half zo mooi geworden!

Niek

Met deze mail een ontzettend DANK JE WEL voor alle tips en adviezen. Deze zijn voor mij een waardevolle basis geweest voor mijn taak als ceremoniespreker. Zonder jouw adviezen had dit nooit zo kunnen worden.

Paul

Dank je Vera voor de duidelijke en inhoudelijk goed te begrijpen cursus. Het heeft ertoe bijgedragen dat ik goed voorbereid de huwelijksceremonie heb kunnen uitvoeren. De cursus, de nazorg: alles even zorgvuldig en in een fijne sfeer! Dank je wel!

Anky

Nogmaals dank voor de erg leerzame en leuke cursus. Dit geeft mij het comfort wat ik zocht.

Pim

In april volgde ik deze training voor Eendags BABSen bij Vera en het is echt een aanrader. Ik heb veel kennis en handvatten gekregen. Vera sluit al 20 jaar huwelijken en deelt haar praktijkervaring op een fijne manier. Daarnaast was het ook echt gezellig en goed verzorgd. Een aanrader dus!  

Eveline

Door mijn zoon en a.s. schoondochter ben ik gevraagd om als BABS hun huwelijk te voltrekken. Een hele eer maar nadat je volmondig ja hebt gezegd ontstaat er toch enige onrust. Wat moet je allemaal doen, de indeling en structuur van de huwelijksvoltrekking en hoe kom je tot een goede toespraak. Google helpt en na een aantal sites van BABS coaches gelezen te hebben sprak Vera mij het meeste aan. Afspraak gemaakt en op enthousiaste en gestructureerde wijze heeft Vera mij enorm geholpen. Wat ben ik blij haar site gevonden te hebben. Vera super bedankt en met jouw inspirerende training gaat het zeker een succes worden!  

Hans

Ik heb enorm genoten zaterdag!!! Ik was geboeid van begin tot eind. Dank je wel voor jouw aanstekende enthousiasme en grote deskundigheid! Je straalt enorm veel professionaliteit en vertrouwen uit, heel mooi!!! 

Loes

Dankzij de ervaring van Vera en haar persoonlijke toewijding is mij heel duidelijk geworden wat de do’s en dont’s zijn om een tijdens de ceremonie een mooie herinnering te kunnen en mogen maken samen met het bruidspaar.

Hoewel er nog veel moet worden gedaan heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt. Ook omdat ik tot het zover is altijd ruggespraak mag houden met Vera. Erg bedankt!!

Paul

Nogmaals heel erg bedankt voor jouw hulp en nuttige tips! Ik weet zeker dat de cursus heel veel heeft bijgedragen om er een succes van te maken! En wat leuk dat je de datum hebt onthouden en er zelf nog even met mij op terugkomt. Wat een betrokkenheid! Je mag dit bericht gebruiken als review voor je website van een zeer tevreden "klant" haha.

Michelle

Hallo Vera, Mijn vader vond het erg waardevol en leuk. Van te voren was hij meer van "O, dat is niet nodig". Maar hij is blij dat hij toch de cursus heeft gedaan. Dank daarvoor in ieder geval! Wij zijn blij dat we mijn vader de cursus hebben gegeven. Nogmaals bedankt voor de training BABS [...].

Groet, L&S

Een bijzonder waardevolle middag, waar ik heel veel plezier van ga hebben als ik BABS voor 1 dag mag zijn. Vera, je bent een warme persoonlijkheid met een goed hart, dankjewel!

Wendy

Hallo Vera, ik wil je nogmaals bedanken voor je fantastische en inspirerende training. Zoveel van je geleerd en je tips zijn kostbaar. [...] Ben enorm onder de indruk van jouw kwaliteiten, meen ik echt. Als mijn toespraak klaar is, zal ik je deze mailen [...].

Groet, Tineke

Lieve Vera, Heel erg bedankt voor al jouw hulp tijdens het maken van de ceremonie van mijn zusje en schoonbroer! Ik ben enorm blij dat ik jouw website tegen ben gekomen op internet. De workshop heeft me enorm geholpen om duidelijkheid te krijgen over de rol van BABS en het maken van een waardevolle en persoonlijke ceremonie. Zelfs na de workshop nam je de moeite om al mijn vragen te beantwoorden via telefoon en email. Het was een geweldige dag en een hele mooie ceremonie. Van veel mensen heb ik mooie complimenten mogen ontvangen. Zonder jouw hulp was dat nooit gelukt! Heel erg bedankt Vera!!

Liefs, Lieke

Dank je Vera, het was een interessante training en ik heb er veel van geleerd! Zoals besproken kom ik misschien nog bij je terug met vragen!

Don

Ik was door vrienden gevraagd om de ceremonie van hun bruiloft te verzorgen. Een eer een een hele verantwoordelijkheid. De cursus en de tips die Vera mij heeft gegeven maakten mij uitstekend voorbereid en vol vertrouwen. Een ceremonie is namelijk zoveel meer dan alleen een speech. Dit alles heeft er mede voor gezorgd dat de ceremonie onvergetelijk was voor het bruidspaar.

Jeroen

Hartelijk dank voor de leerzame middag!

Harrie

Trouwambtenaar voor een dag! Vanochtend volgde ik de training van Vera voor mijn rol als Eendags-BABS. Erg bijzonder, maar vooral nuttig en leuk hoe Vera me haar ervaringen heeft gedeeld en ervoor zorgt dat ik deze rol op de manier kan vervullen die bij het bruidspaar past. Heel erg waardevol!

Philip

Het was leuk om de BABS te zijn die dag. Nogmaals: dank voor jouw hulp!

Milan

Ik heb een training gevolgd op locatie die gegeven werd door Vera. Zij heeft mij erg goed geholpen om inzicht te krijgen in het proces naar de ceremonie toe, de zaken die belangrijk zijn om mee te nemen in de toespraak en de ins-and-outs over de ceremonie zelf. Vera geeft de training vol passie en toewijding. Hiermee ben ik erg blij geweest en het huwelijkspaar ook. Na de ceremonie zijn er drie stellen geweest die mijn nummer hebben gevraagd om daar de ceremonie alsmede te leiden. Dit geeft wel weer hoe goed Vera's training is!

Vera, bedankt voor je enthousiasme en betrokkenheid in het proces naar de ceremonie.

Groet, Johan

Door het aanstaande bruidspaar dat ik dit jaar mag trouwen, werd ik getrakteerd op een BABStraining bij Vera.

Het was een bijzonder prettige, informele en zeer nuttige training.
Vera heeft een heldere en informatieve map samengesteld die je na afloop mag meenemen.

Wat echter van veel meer waarde is, zijn haar vele tips die te maken hebben met datgene wat een trouwspeech echt bijzonder en persoonlijk maakt.
Zij heeft daar een uitstekende neus voor en in combinatie met haar prettige, enthousiaste en hulpvaardige houding maakte het deze ochtend tot een erg aangename, gezellige en vooral waardevolle bijeenkomst.

Ik hoop er in september wat moois van te kunnen maken en heb daar nu zeker vertrouwen in.

Dank je wel! Irma

Hallo lieve Vera!!

Weet je dat ik na je komst echt je warmte en liefde voor je werk en voor wat je doet voel. Het hangt nog steeds in de ruimte. Wat ben ik blij dat wij elkaar hebben leren kennen. Hartstikke bedankt.

Halima

Beste Vera,

Ik heb de training erg leerzaam ervaren en leuk! Dank voor je enthousiaste toelichting en informatie.

Annemiek

Dit geeft zoveel verheldering en duidelijkheid. Echt waanzinnig bedankt! Je bent een topper dat je dit voor mij hebt gedaan, dat waardeer ik ontzettend.

Swen

Ik heb de training EendagsBABS bij Vera gevolgd en deze was ontzettend leuk en informatief! Voor de training wist ik nog niet zo goed wat het zijn van BABS precies inhield, maar Vera neemt je bij de hand en geeft je precies de handvatten die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen een ceremonie te leiden. In circa een halve dag krijg je de nodige informatie over de voorbereiding, do's & don'ts, ceremonie-opbouw, officiële en ceremoniële elementen, inclusief vele interessante en grappige voorbeelden! Absoluut een aanrader! 

Klaas

Wat ontzettend attent dat je gisteren aan me dacht! Het ging echt fantastisch goed. Het bruidspaar was heel blij, ik kreeg heel veel complimenten van anderen en ik was zelf ook blij. Ik heb echt ontzettend veel gehad aan de cursus en het naslagwerk. Ik had dit nooit zo neer kunnen zetten zonder! 

Roosemarie

Dankjewel! Voor de inspirerende sessie, goede tips en warme feedback. Voor mij was jouw perspectief erg waardevol. Hierdoor ben ik in staat betere keuzes te maken. [...]. En het allermooist was dat je jouw verrassende extraatje met ons hebt gedeeld. Hiermee ben ik gelijk aan de slag gegaan.

Harry

Bedankt voor de leuke en leerzame cursus! Mooi om jou met zoveel bevlogenheid en toewijding over je vak te zien en horen vertellen. De informatie is goed bruikbaar voor mij en ik heb heel veel zin gekregen om de eervolle en leuke rol van EendagsBABS te vervullen.

Tessa

Veel dank voor je nuttige en leerzame cursus en de toegezonden informatie. Heel nuttig!

Dolf

Ik heb de training van Ceremooiste als ontzettend nuttig en leuk ervaren. Bij alle relevante aspecten van het BABS-zijn wordt stilgestaan. Doordat Vera meer dan 20 jaar ervaring heeft, weet zij bij elk onderwerp goede tips te geven en heeft zij ook anekdotes. Hierdoor is de training niet alleen leerzaam maar ook leuk. Ik kan deze training aan iedereen aanraden die BABS wil worden!

Sebastiaan

Ik ben gevraagd als Babs voor één dag voor het trouwen van mijn dochter. Had het één keer eerder gedaan voor mijn schoonzus en zwager toen dit nog niet zo vaak voor kwam, exact 25 jaar geleden. Spreken in het openbaar is mij niet onbekend en doe dit beroepsmatig, echter een huwelijk van je dochter is van een andere orde. Via via bij Vera terecht gekomen voor een privé cursus, eigenlijk om te zien of ik niets vergeten was voor de plechtigheid. Dacht dus dat ik in een uurtje weer in de auto zou zitten. Niets bleek minder waar. Dik drie uur een stoomcursus gekregen en nog wat huiswerk mee ook. Wat een professionaliteit en enthousiasme viel mij ten deel! Door Vera ga ik nog zelfverzekerder en beslagen ten ijs om de mooiste dag van mijn dochter en schoonzoon in spe nog mooier maken.

Voor alle babsen voor één dag niet alleen een aanrader maar gewoon een must om bij Vera op cursus te gaan, wil je zelfverzekerd en goed voorbereid een huwelijk voltrekken!

Jean-Paul

Aankomende woensdag is het zover voor mij als EendagsBABS. Ik wil je vast ontzettend bedanken voor de informatie tijdens de voorbereidende cursus. Met deze informatie is het me gelukt om een toespraak te schrijven waar ik trots op ben! Het heeft me veel handvatten gegeven en nu alles op papier staat, geeft dit me vertrouwen! Bovenstaande wilde ik graag met je delen, ik ben blij met het resultaat en heb er gewoon zin in!

Tessa

Ik heb samen met mijn partner (niet-Babs) de online cursus gevolgd bij Vera. Eerlijk gezegd met enige scepsis, ik had me op allerlei andere manieren ook al ingelezen en vroeg me af wat in die online uren allemaal nog besproken moest worden.Maar de cursus was ver boven verwachting. Uit alles bleek de uitgebreide ervaring van Vera wat veel nuttige tips opleverde en ze had zich goed voorbereid door mijn speech door te lezen en te voorzien van opbouwende kritiek. Ze nam zeer ruim de tijd voor alle vragen en bleek heel betrokken bij onze specifieke situatie. een boeiende en heel geslaagde middag, voor een heel redelijke prijs.

Arthur

Ik vond het een Top training, veel meegekregen om mijn BABS dag goed voor te kunnen bereiden, zodat het hoop ik voor ons allemaal een hele mooie ceremonie gaat worden. Ik ga er mijn best voor doen, mede door jouw positieve inbreng.  Mocht ik nog vragen o.i.d. hebben zal ik je zeker 'opzoeken'. Jouw enthousiasme voor deze rol heeft mij zeker geïnspireerd! Dankjewel voor de super georganiseerde training vandaag. Ik zal jou zeker aanbevelen.  
Anita
Ik heb de BABS-voor-een-Dag training gevolgd bij Vera Boonen van Ceremooiste. De training was heel praktisch, interessant en gezellig. Ze beantwoordde vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had! Het geeft  mij wat meer handvatten en zelfvertrouwen om straks zelf als BABS aan de slag te gaan.Babette

De training van Ceremooiste door Vera voor Trouwambtenaar-voor-één-dag is onmisbaar. Ik heb na de training een compleet beeld van wat me te doen staat én ook nog meer zin in deze bijzondere taak. Vera heeft alles duidelijk én met veel sprekende voorbeelden uitgelegd op een prettige manier en al mijn vragen zijn beantwoord. Ook het naslagwerk is heel fijn om alles op papier op een rijtje te hebben ter voorbereiding. 

R.

[...] Dus Vera dankzij jouw mooie cursus en handleiding en jouw verhaal en je feedback is het zo geslaagd geweest!!!!! Jouw hulp had ik echt nodig om het zo te kunnen doen. Ik ben je heel heel erg dankbaar.
Sandra

EendagsBabs gaan volgen bij Vera Boonen. Na een voorspoedige reis naar Odijk bij de cursuslocatie de auto geparkeerd. Er volgde een warm welkom door Vera Boonen. Toen alle cursisten gearriveerd waren gingen we voortvarend van start. Vera heeft een strak verhaal wat te doen als voorbereiding op de grote dag van het bruidspaar. Stap voor stap neemt ze ons mee wat inhoudelijk aan de orde moet komen tijdens de ceremonie. Daarnaast geeft ze ook duidelijk aan wat de valkuilen kunnen zijn.

De rode draad is dat we als EendagsBabs de regie moeten nemen vanaf de opstap naar de ceremonie tot en met de afsluiting. Ga de hele planning door met het bruidspaar, maar probeer ook hen te behoeden voor de eventuele valkuilen. Tussen het bespreken van de te nemen stappen in de ceremonie, was er uitgebreid de tijd tot het stellen van vragen. En telkens de nadruk op dat je het strak moet organiseren. Niet op voorhand er vanuit gaan dat de losse eindjes wel tijdens de ceremonie afgehecht gaan worden. Nee, op voorhand duidelijkheid. Om maar wat voorbeelden te noemen: Wat te doen met kinderen die de hoofdrol willen spelen tijdens de ceremonie? Wat doe je met de spreker die zijn tekst niet vooraf gedeeld heeft met jou? Waar moet je je speech absoluut niet mee openen of afsluiten?

Aan het eind van de cursus kregen we een boekwerk overhandigd, zodat alle informatie op een later tijdstip nog eens doorgenomen kan worden. Ronduit top. Een ieder die gevraagd wordt om de rol van EendagsBabs te gaan vervullen, kan ik van harte de cursus van Vera aanbevelen om zo een prachtige ceremonie vorm te geven.

Henk

Vera gaf een ontspannen, en heel complete training. Zoveel kleine dingen die ik me niet bewust was! Nu weet ik zeker dat ik een mooie en warme ceremonie kan gaan neerzetten.

Eddy

Hartelijk dank voor alles, mijn moeder vond het heel erg leuk en leerzaam.

Tim

Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw inspirerende EendagsBABS training. Het heeft mij onwijs gemotiveerd om werk te maken van mijn lang gekoesterde wens. 

Eveline

HET GING FANTASTISCH! Heb enorm kunnen genieten, van elke minuut en elk woord en heb veel complimenten gekregen naderhand. En daar hebben de lessen die ik van jou geleerd heb, ongelooflijk aan bijgedragen. Dank, dank, dank!

Machteld

Dankjewel voor al jouw goede zorgen en ook de tijd die je hebt gegeven aan het meelezen van de oorspronkelijke tekst. Jouw adviezen hebben mij gesterkt! 

Mario

Het was een groot succes. Ik heb van alle gasten (en de bode van de gemeente) complimenten gekregen hoe het gegaan is. Bedankt voor de hulp en de uitleg over het proces, zonder jou was het niet half zo mooi geworden!

Niek

Met deze mail een ontzettend DANK JE WEL voor alle tips en adviezen. Deze zijn voor mij een waardevolle basis geweest voor mijn taak als ceremoniespreker. Zonder jouw adviezen had dit nooit zo kunnen worden.

Paul

Nogmaals dank voor de erg leerzame en leuke cursus. Dit geeft mij het comfort wat ik zocht.

Pim

In april volgde ik deze training voor Eendags BABSen bij Vera en het is echt een aanrader. Ik heb veel kennis en handvatten gekregen. Vera sluit al 20 jaar huwelijken en deelt haar praktijkervaring op een fijne manier. Daarnaast was het ook echt gezellig en goed verzorgd. Een aanrader dus!  

Eveline

Door mijn zoon en a.s. schoondochter ben ik gevraagd om als BABS hun huwelijk te voltrekken. Een hele eer maar nadat je volmondig ja hebt gezegd ontstaat er toch enige onrust. Wat moet je allemaal doen, de indeling en structuur van de huwelijksvoltrekking en hoe kom je tot een goede toespraak. Google helpt en na een aantal sites van BABS coaches gelezen te hebben sprak Vera mij het meeste aan. Afspraak gemaakt en op enthousiaste en gestructureerde wijze heeft Vera mij enorm geholpen. Wat ben ik blij haar site gevonden te hebben. Vera super bedankt en met jouw inspirerende training gaat het zeker een succes worden!

Hans

Ik heb enorm genoten zaterdag!!! Ik was geboeid van begin tot eind. Dank je wel voor jouw aanstekende enthousiasme en grote deskundigheid! Je straalt enorm veel professionaliteit en vertrouwen uit, heel mooi!!! 

Loes

Dankzij de ervaring van Vera en haar persoonlijke toewijding is mij heel duidelijk geworden wat de do’s en dont’s zijn om een tijdens de ceremonie een mooie herinnering te kunnen en mogen maken samen met het bruidspaar. Hoewel er nog veel moet worden gedaan heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt. Ook omdat ik tot het zover is altijd ruggespraak mag houden met Vera. Erg bedankt!!

Paul

Nogmaals heel erg bedankt voor jouw hulp en nuttige tips! Ik weet zeker dat de cursus heel veel heeft bijgedragen om er een succes van te maken! En wat leuk dat je de datum hebt onthouden en er zelf nog even met mij op terugkomt. Wat een betrokkenheid! Je mag dit bericht gebruiken als review voor je website van een zeer tevreden "klant" haha.

Michelle

Hallo Vera, Mijn vader vond het erg waardevol en leuk. Van te voren was hij meer van "O, dat is niet nodig". Maar hij is blij dat hij toch de cursus heeft gedaan. Dank daarvoor in ieder geval! Wij zijn blij dat we mijn vader de cursus hebben gegeven. Nogmaals bedankt voor de training BABS [...].

Groet, L&S

Een bijzonder waardevolle middag, waar ik heel veel plezier van ga hebben als ik BABS voor 1 dag mag zijn. Vera, je bent een warme persoonlijkheid met een goed hart, dankjewel!

Wendy

Hallo Vera, ik wil je nogmaals bedanken voor je fantastische en inspirerende training. Zoveel van je geleerd en je tips zijn kostbaar. [...] Ben enorm onder de indruk van jouw kwaliteiten, meen ik echt. Als mijn toespraak klaar is, zal ik je deze mailen [...].
Groet, Tineke

Lieve Vera, Heel erg bedankt voor al jouw hulp tijdens het maken van de ceremonie van mijn zusje en schoonbroer! Ik ben enorm blij dat ik jouw website tegen ben gekomen op internet. De workshop heeft me enorm geholpen om duidelijkheid te krijgen over de rol van BABS en het maken van een waardevolle en persoonlijke ceremonie. Zelfs na de workshop nam je de moeite om al mijn vragen te beantwoorden via telefoon en email. Het was een geweldige dag en een hele mooie ceremonie. Van veel mensen heb ik mooie complimenten mogen ontvangen. Zonder jouw hulp was dat nooit gelukt! Heel erg bedankt Vera!!

Liefs, Lieke

Ik was door vrienden gevraagd om de ceremonie van hun bruiloft te verzorgen. Een eer en een hele verantwoordelijkheid. De cursus en de tips die Vera mij heeft gegeven, maakten mij uitstekend voorbereid en vol vertrouwen. Een ceremonie is namelijk zoveel meer dan alleen een speech. Dit alles heeft er mede voor gezorgd dat de ceremonie onvergetelijk was voor het bruidspaar. 

Jeroen

Dank je Vera, het was een interessante training en ik heb er veel van geleerd! Zoals besproken kom ik misschien nog bij je terug met vragen!

Don

Door het aanstaande bruidspaar dat ik dit jaar mag trouwen, werd ik getrakteerd op een BABStraining bij Vera.

Het was een bijzonder prettige, informele en zeer nuttige training.
Vera heeft een heldere en informatieve map samengesteld die je na afloop mag meenemen.

Wat echter van veel meer waarde is, zijn haar vele tips die te maken hebben met datgene wat een trouwspeech echt bijzonder en persoonlijk maakt.
Zij heeft daar een uitstekende neus voor en in combinatie met haar prettige, enthousiaste en hulpvaardige houding maakte het deze ochtend tot een erg aangename, gezellige en vooral waardevolle bijeenkomst.

Ik hoop er in september wat moois van te kunnen maken en heb daar nu zeker vertrouwen in.

Dank je wel! Irma

Trouwambtenaar voor een dag! Vanochtend volgde ik de training van Vera voor mijn rol als Eendags-BABS. Erg bijzonder, maar vooral nuttig en leuk hoe Vera me haar ervaringen heeft gedeeld en ervoor zorgt dat ik deze rol op de manier kan vervullen die bij het bruidspaar past. Heel erg waardevol!
Philip

Ik heb een training gevolgd op locatie die gegeven werd door Vera. Zij heeft mij erg goed geholpen om inzicht te krijgen in het proces naar de ceremonie toe, de zaken die belangrijk zijn om mee te nemen in de toespraak en de ins-and-outs over de ceremonie zelf. Vera geeft de training vol passie en toewijding. Hiermee ben ik erg blij geweest en het huwelijkspaar ook. Na de ceremonie zijn er drie stellen geweest die mijn nummer hebben gevraagd om daar de ceremonie alsmede te leiden. Dit geeft wel weer hoe goed Vera's training is!

Vera, bedankt voor je enthousiasme en betrokkenheid in het proces naar de ceremonie.

Groet, Johan

Hallo Lieve Vera!!

Weet je dat ik na je komst echt je warmte en liefde voor je werk en voor wat je doet voel. Het hangt nog steeds in de ruimte. Wat ben ik blij dat wij elkaar hebben leren kennen. Hartstikke bedankt.

Halima

Hartelijk dank voor de leerzame middag!

Harrie

Beste Vera,

Ik heb de training erg leerzaam ervaren en leuk! Dank voor je enthousiaste toelichting en informatie.

Annemiek

Het moment dat je gevraagd wordt om BABS voor één dag te zijn is natuurlijk fantastisch. Uiteraard heb je deels een idee wat je moet doen. Je hebt een goed gesprek met het bruidspaar en de eerste input is daar. Maar als je er langer over nadenkt wil je er zeker van zijn dat de ceremonie perfect is. En dan rijst de vraag, heb je overal wel aan gedacht?

Een aantal uur spreken met Vera over hoe een ceremonie kan en mag verlopen en waar je aan moet denken is heel erg waardevol. Ik had al met een aantal ambtenaren van de burgerlijke stand gesproken, en duidelijk mag zijn dat ieder zijn eigen methode heeft. De cursus van Ceremooiste heeft mij de beste handvatten gegeven.

Vera wist met haar handleiding BABS - voor één dag structuur aan te brengen in mijn voorbereiding en verhaal. Maar naast het verhaal zijn er nog veel meer zaken waar je aan moet denken. Door Vera haar passie geeft ze op een plezierige methode jou de voorbereiding die je nodig hebt.

Remco

Het moment dat je gevraagd wordt om BABS voor één dag te zijn is natuurlijk fantastisch. Uiteraard heb je deels een idee wat je moet doen. Je hebt een goed gesprek met het bruidspaar en de eerste input is daar. Maar als je er langer over nadenkt wil je er zeker van zijn dat de ceremonie perfect is. En dan rijst de vraag, heb je overal wel aan gedacht?

Een aantal uur spreken met Vera over hoe een ceremonie kan en mag verlopen en waar je aan moet denken is heel erg waardevol. Ik had al met een aantal ambtenaren van de burgerlijke stand gesproken, en duidelijk mag zijn dat ieder zijn eigen methode heeft. De cursus van Ceremooiste heeft mij de beste handvatten gegeven.

Vera wist met haar handleiding BABS - voor één dag structuur aan te brengen in mijn voorbereiding en verhaal. Maar naast het verhaal zijn er nog veel meer zaken waar je aan moet denken. Door Vera haar passie geeft ze op een plezierige methode jou de voorbereiding die je nodig hebt.

Remco

Het was leuk om de BABS te zijn die dag. Nogmaals: dank voor jouw hulp!

Milan