Tarief ceremonie: € 750 euro.

Het samenstellen en leiden van een passende ceremonie gaat niet vanzelf. Of het nu gaat om een huwelijk, een uitvaart of een ceremonie rondom een ander bijzonder moment in het leven: als uitgangspunt hou ik rekening met 15 tot 20 uur tijdsbesteding. Deze uren besteed ik aan voorbereidings-gesprekken, teksten schrijven, het bedenken en vormgeven van passende overige ceremonie-elementen en het leiden van de ceremonie op locatie.

Ceremooiste verzorgt de ceremonie van je leven voor € 750 euro. Dit tarief is inclusief btw en exclusief reiskosten.
N.B. De aan de gemeente verschuldigde trouwleges verschillen per gemeente en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Trouwleges komen voor rekening van het bruidspaar. Besparingstip: iedere gemeente biedt ook de mogelijkheid om gratis te trouwen! Meer weten? Ik help jullie graag, neem gerust contact op!
Voor ceremonies in het buitenland reken ik een speciaal tarief.

Tarief ceremonie: € 750 euro.

Het samenstellen en leiden van een passende ceremonie gaat niet vanzelf. Of het nu gaat om een huwelijk, een uitvaart of een ceremonie rondom een ander bijzonder moment in het leven: als uitgangspunt hou ik rekening met 15 tot 20 uur tijdsbesteding. Deze uren besteed ik aan voorbereidingsgesprekken, teksten schrijven, het bedenken en vormgeven van passende overige ceremonie-elementen en het leiden van de ceremonie op locatie.

Ceremooiste verzorgt de ceremonie van je leven voor € 750 euro. Dit tarief is inclusief btw en exclusief reiskosten.

N.B.  De aan de gemeente verschuldigde trouwleges verschillen per gemeente en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Trouwleges komen voor rekening van het bruidspaar.  Besparingstip: iedere gemeente biedt ook de mogelijkheid om gratis te trouwen! Meer weten? Ik help jullie graag, neem gerust contact op!
Voor huwelijksceremonies in het buitenland reken ik een speciaal tarief.

Tarief training Eendags-BABS: € 175 euro.

Voor het verzorgen van een individuele training Eendags-BABS op locatie reken ik € 175  euro. Dit tarief is inclusief btw, exclusief reiskosten. Voor deze training kom ik graag naar utoe. Ik informeer en adviseer u over de wijze waarop u uw verantwoordelijkheid als Eendags-BABS op onvergetelijke wijze kunt waarmaken. We nemen de tijd om al uw vragen te bespreken. In maximaal drie uur tijd bent u er helemaal klaar voor!

Tarief training Eendags-BABS: € 175 euro.

Voor het verzorgen van een individuele training Eendags-BABS op locatie reken ik € 175 euro. Dit tarief is inclusief btw, exclusief reiskosten. Voor deze training kom ik graag naar u toe. Ik informeer en adviseer u over de wijze waarop u uw verantwoordelijkheid als Eendags-BABS op onvergetelijke wijze kunt waarmaken. We nemen de tijd om al uw vragen te bespreken. In maximaal drie uur tijd bent u er helemaal klaar voor!

Tarief rouwtekst schrijven: vanaf € 150 euro.

Ik help u graag bij het schrijven van uw afscheidswoorden voor een dierbare. Bijvoorbeeld door uw eigen A4-tjes met herinneringen terug te brengen tot een bij u passende toespraak van vijf minuten.  Het eindresultaat is altijd een tekst waar u volledig achter staat. Tariefindicatie: vanaf € 150 euro (inclusief btw)Vraag naar de mogelijkheden!

Tarief rouwtekst schrijven: vanaf € 150 euro.

Ik help u graag bij het schrijven van uw afscheidswoorden voor een dierbare. Bijvoorbeeld door uw eigen A4-tjes met herinneringen terug te brengen tot een bij u passende toespraak van vijf minuten.  Het eindresultaat is altijd een tekst waar u volledig achter staat. Tariefindicatie: vanaf € 150 euro (inclusief btw). Vraag naar de mogelijkheden!