Er is slechts één kans om het goed te doen....

Er zijn van die momenten in het leven die er écht toe doen en die je daarom wilt delen met anderen. Bijvoorbeeld wanneer je in het huwelijksbootje stapt met je grote liefde of wilt vieren dat je jaren geleden samen die stap hebt gezet. Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, degene met wie je je zo nauw verbonden voelt. Of wat te denken van het moment waarop je eindelijk met pensioen mag of een punt zet achter jarenlange trouwe dienst bij een vrijwilligersorganisatie. Het zijn zomaar enkele voorbeelden..

.... en die moet ten volle worden benut.

Niets zo erg als met gemengde gevoelens terugblikken op dit soort bijzondere momenten. Terug moeten denken aan oppervlakkige toespraken. Foute woordkeuze. Langdradigheid. Aanstootgevende presentatie. Uitgesproken knulligheid of oubolligheid. En als het leed eenmaal is geschied kan niets het meer terugdraaien. Er is immers maar één kans om er alles uit te halen, te belichten wat juist op dat moment belangrijk is. Slechts één kans om een waardevolle, warme herinnering te creëren. Ik vind dat die kans ten volle moet worden benut. Om die reden ben ik Ceremooiste gestart.

Ceremooiste staat voor "de mooiste ceremonie".

Samen brengen we een ceremonie tot stand die een goed gevoel achterlaat bij een ieder die erbij (betrokken) was. Ik vind het belangrijk dat aan de voorbereiding alle tijd wordt gegeven die nodig is. Wat ik doe, doe ik van harte en dat straal ik ook uit. Ik ben creatief in het bedenken en adviseren van mogelijkheden en oplossingen. Ik luister met aandacht naar wat er gezegd wordt, voel goed aan wat niet wordt uitgesproken. Ik kies mijn woorden met zorg en heb tegelijkertijd een natuurlijke manier van spreken. Het is bovendien heel eenvoudig om je bij mij snel thuis te voelen. Ik ben in staat om de juiste sfeer te creëren, passend bij het moment. Dit alles - en nog veel meer - bepaalt de toegevoegde waarde van Ceremooiste bij huwelijk, uitvaart en andere bijzondere momenten in het leven.

Slechts de woorden van Ceremooiste nodig? Als Schrijfhulp zet ik mij graag in voor u! U kunt bij mij terecht voor het schrijven van Levensverhalen in boekvorm, In Memoriams, Trouwgeloftes en meer.

DSC_0069

Er is slechts één kans om het goed te doen....

Er zijn van die momenten in het leven die er écht toe doen en die je daarom wilt delen met anderen. Bijvoorbeeld wanneer je in het huwelijksbootje stapt met je grote liefde of wilt vieren dat je jaren geleden samen die stap hebt gezet. Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, degene met wie je je zo nauw verbonden voelt. Of wat te denken van het moment waarop je eindelijk met pensioen mag of een punt zet achter jarenlange trouwe dienst bij een vrijwilligersorganisatie. Het zijn zomaar enkele voorbeelden..

.... en die moet ten volle worden benut.

Niets zo erg als met gemengde gevoelens terugblikken op dit soort bijzondere momenten. Terug moeten denken aan oppervlakkige toespraken. Foute woordkeuze. Langdradigheid. Aanstootgevende presentatie. Uitgesproken knulligheid of oubolligheid.
En als het leed eenmaal is geschied kan niets het meer terugdraaien. Er is immers maar één kans om er alles uit te halen, te belichten wat juist op dat moment belangrijk is. Slechts één kans om een waardevolle, warme herinnering te creëren. Ik vind dat die kans ten volle moet worden benut.
Om die reden ben ik Ceremooiste gestart.

Ceremooiste staat voor "de mooiste ceremonie".

Samen brengen we een ceremonie tot stand die een goed gevoel achterlaat bij een ieder die erbij (betrokken) was. Ik vind het belangrijk dat aan de voorbereiding alle tijd wordt gegeven die nodig is. Wat ik doe, doe ik van harte en dat straal ik ook uit. Ik ben creatief in het bedenken en adviseren van mogelijkheden en oplossingen. Ik luister met aandacht naar wat er gezegd wordt, voel goed aan wat niet wordt uitgesproken. Ik kies mijn woorden met zorg en heb tegelijkertijd een natuurlijke manier van spreken. Het is bovendien heel eenvoudig om je bij mij snel thuis te voelen. Ik ben in staat om de juiste sfeer te creëren, passend bij het moment. Dit alles - en nog veel meer - bepaalt de toegevoegde waarde van Ceremooiste bij huwelijk, uitvaart en andere bijzondere momenten in het leven.

Slechts de woorden van Ceremooiste nodig? Als Schrijfhulp zet ik mij graag in voor u! U kunt bij mij terecht voor Levensverhalen in boekvorm, In Memoriams, Trouwgeloften en meer.