We zijn net terug na een zeer emotioneel bezoek aan mijn schoonvader. Ik heb jouw tekst voorgelezen en wij waren alle drie in tranen. Er hoeft niets veranderd te worden. Mijn schoonvader vond het erg goed neergezet door jou. Top!

Hij wilde zelf invulling geven aan zijn laatste woord. Nu kon het nog, over enkele dagen niet meer. Ik voelde me welkom. Mocht luisteren naar zijn verhalen en levenslessen. Bij het afscheid heb ik hem een goede reis gewenst. We hebben naar elkaar gezwaaid tot het niet meer kon. "Maak de wereld gerust een beetje mooier als dat kan. Er is nog werk genoeg te doen". Woorden die naklinken tot op de dag van vandaag.

We zijn net terug na een zeer emotioneel bezoek aan mijn schoonvader. Ik heb jouw tekst voorgelezen en wij waren alle drie in tranen. Er hoeft niets veranderd te worden. Mijn schoonvader vond het erg goed neergezet door jou. Top!

Hij wilde zelf invulling geven aan zijn laatste woord. Nu kon het nog, over enkele dagen niet meer. Ik voelde me welkom. Mocht luisteren naar zijn verhalen en levenslessen. Bij het afscheid heb ik hem een goede reis gewenst. We hebben naar elkaar gezwaaid tot het niet meer kon. "Maak de wereld gerust een beetje mooier als dat kan. Er is nog werk genoeg te doen". Woorden die naklinken tot op de dag van vandaag.