BABS voor 1 dag: Bijzonder eervol.

BABS voor 1 dag? Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen iemand uit hun directe omgeving vragen hun huwelijk te voltrekken. Ook dat kan soms (maar niet altijd). Veel gemeenten bieden de mogelijkheid om deze persoon (na aanwijzing door het College van B&W) door de Rechtbank te laten beëdigen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. BABS voor 1 dag dus.  De hieraan verbonden kosten verschillen per gemeente.

Het is bijzonder eervol om gevraagd te worden om voor een dag de rol van BABS te vervullen bij het huwelijk van degenen die jij een warm hart toedraagt. Tegelijkertijd betekent het ook een heuse verantwoordelijkheid. Het moet immers in een keer goed en onvergetelijk zijn voor alle betrokkenen. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor hun gasten. En natuurlijk voor de Eendags-BABS zelf!

Mijn ervaring is dat Eendags-BABSen te vaak te veel kansen laten liggen.

BABS voor 1 dag: bijzonder eervol.

BABS voor 1 dag? Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen iemand uit hun directe omgeving vragen hun huwelijk te voltrekken. Ook dat kan soms (maar niet altijd). Veel gemeenten bieden de mogelijkheid om deze persoon (na aanwijzing door het College van B&W) door de Rechtbank te laten beëdigen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.  BABS voor 1 dag dus. De hieraan verbonden kosten verschillen per gemeente.

Het is bijzonder eervol om gevraagd te worden om voor een dag de rol van BABS te vervullen bij het huwelijk van degenen die jij een warm hart toedraagt. Tegelijkertijd betekent het ook een heuse verantwoordelijkheid.
Het moet immers in een keer goed en onvergetelijk zijn voor betrokkenen. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor hun gasten. En natuurlijk voor de Eendags-BABS zelf!

Mijn ervaring is dat Eendags-BABSen te vaak te veel kansen laten liggen.

BABS voor 1 dag: Een unieke kans.

Wie als  BABS voor 1 dag behoefte heeft aan advies en ondersteuning bij de samenstelling van een prachtige, ontroerende en ontspannen huwelijksceremonie kan daarvoor terecht bij Ceremooiste. Graag deel ik heel veel jaren ervaring met u. Een cursus Trouwambtenaar voor een dag is speciaal bedoeld voor de Eeindag-BABS die houvast zoekt. Praktisch en inspirerend tegelijk.

Tijdens de training BABS voor 1 dag bespreken we de do's en don'ts van een bijzondere huwelijksceremonie waarbij niet alleen het bruidspaar maar ook u tot uw recht komt. Als u - zowel bij de voorbereiding als op het moment suprême - niet alleen aandacht besteedt aan de hoofdlijnen maar ook aan al die belangrijke details, maakt u nét het verschil. Ik adviseer u graag over een logische voorbereiding, opbouw en inhoud en uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Na deze training bent u er helemaal klaar voor. Kijk gelijk even bij de recensies!

De training BABS voor 1 dag kan zowel individueel (ook ONLINE) als in groepsverband worden gevolgd. Door de week, op zaterdag en zelfs in de avond. Deze cursus BABS is in te plannen op (bijna) elk moment. 

BABS voor 1 dag: Een unieke kans.

Wie als BABS voor 1 dag behoefte heeft aan advies en ondersteuning bij de samenstelling van een prachtige, ontroerende en ontspannen huwelijksceremonie kan daarvoor terecht bij Ceremooiste. Graag deel ik heel veel jaren ervaring met u. Een cursus voor de Eendags-BABS die houvast zoekt. Praktisch en inspirerend tegelijk.

Tijdens de training BABS voor 1 dag bespreken we de do's en don'ts van een bijzondere huwelijksceremonie waarbij niet alleen het bruidspaar maar ook u tot uw recht komt. Als u als EendagsBABS - zowel bij de voorbereiding als op het moment suprême - niet alleen aandacht besteedt aan de hoofdlijnen maar ook aan al die belangrijke details, maakt u als BABS pas écht het verschil. Ik adviseer u graag over een logische voorbereiding, opbouw en inhoud en uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.
Na deze training bent u er helemaal klaar voor. Kijk gelijk even bij recensies!

De training BABS voor 1 dag kan zowel individueel (ook ONLINE) als in groepsverband worden gevolgd. Door de week, op zaterdag en zelfs in de avond. Deze cursus BABS is in te plannen op (bijna) elk moment.

BABS cursus: Training BABS inclusief Certificaaat!

Veel gemeenten verplichten de EendagsBABS om een bewijs te overleggen waaruit blijkt, dat de EendagsBABS een cursus heeft gevolgd die hem of haar in staat stelt om het beoogde huwelijk op passende wijze - en volgens de regels! - te kunnen voltrekken. Zonder certificaat geen aanwijzing/benoeming en beëdiging.

Ik ben er trots op dat menig collega-voor-een-dag met het Certificaat van Ceremooiste in de hand, van hun gemeente een aanwijzing/benoeming en beëdiging heeft ontvangen. De training van Ceremooiste blijkt daarmee eenvoudigweg de juiste keuze te zijn: praktisch, betaalbaar en leuk tegelijk! Kortom: reden genoeg om te kiezen voor de training BABS voor 1 dag van Ceremooiste.

Inclusief Certificaaat!

Veel gemeenten verplichten de EendagsBABS om een bewijs te overleggen waaruit blijkt, dat de EendagsBABS een cursus heeft gevolgd die hem of haar in staat stelt om het beoogde huwelijk op passende wijze - en volgens de regels! - te kunnen voltrekken. Zonder certificaat geen benoeming en beëdiging.

Ik ben er trots op dat menig collega-voor-een-dag met het Certificaat van Ceremooiste in de hand, van hun gemeente een aanwijzing/benoeming en beëdiging heeft ontvangen. Ceremooiste blijkt daarmee eenvoudigweg de juiste keuze te zijn: praktisch, betaalbaar en leuk tegelijk! Kortom: reden genoeg om te kiezen voor de Training BABS voor 1 dag van Ceremooiste.

BABS voor 1 dag? Plan nog vandaag jouw training EendagsBABS!

En nog een hele goede reden om voor Ceremooiste te kiezen: Door de week biedt Ceremooiste de individuele cursus EendagsBABS niet alleen aan op locatie in Odijk. Het is ook mogelijk om de individuele BABS-training online te volgen! Net zo leuk en waardevol. En soms gewoon praktischer. Zeker als je weet dat bij Ceremooiste de online individuele training EendagsBABS desgewenst ook 's avonds te boeken is. Scheelt jou weer een verlofdag misschien?

Liever samenkomen met andere a.s. EendagsBABSen? Meld je dan aan voor de groepstraining in Odijk (zaterdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur, circa een maal per maand)

Geplande trainingsdata van groepstrainingen 2024 op zaterdagmorgen: 13 januari, 10 februari, 16 maart, 13 april, 25 mei, 8 juni en 3 augustus. Min. 3 deelnemers. VOL=VOL. 

Interesse (ook voor groepstrainingen later in 2024)? Gewoon even bellen om een datum te reserveren!

N.B. Nog deze week een individuele (online) training BABS voor 1 dag volgen? Ceremooiste staat voor flexibiliteit: zelfs dat kan (bijna) altijd!

 BABS voor 1 dag? Plan nog vandaag jouw training EendagsBABS!

En nog een hele goede reden om voor Ceremooiste te kiezen: Door de week biedt Ceremooiste de individuele cursus EendagsBABS niet alleen aan op locatie in Odijk. Het is ook mogelijk om de individuele BABS-training online te volgen! Net zo leuk en waardevol. En soms gewoon praktischer. Zeker als je weet dat bij Ceremooiste de online individuele training Eendags-BABS desgewenst ook 's avonds te boeken is. Scheelt jou weer een verlofdag misschien?

Liever samenkomen met andere a.s. Eendags-BABSen? Meld je dan aan voor de groepstraining in Odijk (zaterdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur, circa een maal per maand)

Geplande groepstrainingen 2024 op zaterdagmorgen: 13 januari, 10 februari, 16 maart, 13 april, 25 mei, 8 juni en 3 augustus. Min. 3 deelnemers. VOL=VOL. 

Interesse (ook voor groepstrainingen later in 2024)? Gewoon even bellen om een datum te reserveren!

N.B. Nog deze week een individuele (online) training BABS voor 1 dag volgen? Ceremooiste staat voor flexibiliteit: zelfs dat kan (bijna) altijd!