Bijzonder eervol.....

De Eendags-BABS. Het komt voor dat bruidsparen iemand uit hun directe omgeving vragen hun huwelijk te voltrekken. Ook dat kan soms (maar niet altijd). Veel gemeenten bieden de mogelijkheid om deze persoon (na aanwijzing door het College van B&W) door de Rechtbank te laten beëdigen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. De hieraan verbonden kosten verschillen per gemeente.

Het is bijzonder eervol om gevraagd te worden om voor een dag de rol van BABS te vervullen bij het huwelijk van degenen die jij een warm hart toedraagt. Tegelijkertijd betekent het ook een heuse verantwoordelijkheid. Het moet immers in een keer goed en onvergetelijk zijn voor alle betrokkenen. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor hun gasten. En natuurlijk voor de Eendags-BABS zelf!

Mijn ervaring is dat Eendags-BABSen te vaak te veel kansen laten liggen.

Bijzonder eervol.....

De Eendags-BABS. Het komt voor dat bruidsparen iemand uit hun directe omgeving vragen hun huwelijk te voltrekken. Ook dat kan soms (maar niet altijd). Veel gemeenten bieden de mogelijkheid om deze persoon (na aanwijzing door het College van B&W) door de Rechtbank te laten beëdigen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.  De hieraan verbonden kosten verschillen per gemeente.

Het is bijzonder eervol om gevraagd te worden om voor een dag de rol van BABS te vervullen bij het huwelijk van degenen die jij een warm hart toedraagt. Tegelijkertijd betekent het ook een heuse verantwoordelijkheid.
Het moet immers in een keer goed en onvergetelijk zijn voor betrokkenen. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor hun gasten. En natuurlijk voor de Eendags-BABS zelf!

Mijn ervaring is dat Eendags-BABSen te vaak te veel kansen laten liggen.

... en een unieke, eenmalige kans.

Een praktische training voor de Trouwambtenaar voor een dag..Wie als Eendags-BABS behoefte heeft aan advies en ondersteuning bij de samenstelling van een prachtige, ontroerende en ontspannen huwelijksceremonie kan daarvoor terecht bij Ceremooiste. Graag deel ik heel veel jaren ervaring met u. Een cursus voor de Eeindag-BABS die houvast zoekt. Praktisch en inspirerend tegelijk.

Tijdens de training bespreken we de do's en don'ts van een bijzondere huwelijks-ceremonie waarbij niet alleen het bruidspaar maar ook u tot uw recht komt. Als u - zowel bij de voorbereiding als op het moment suprême - niet alleen aandacht besteedt aan de hoofdlijnen maar ook aan al die belangrijke details, maakt u nét het verschil. Ik adviseer u graag over een logische voorbereiding, opbouw en inhoud en uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Na deze training bent u er helemaal klaar voor. Kijk gelijk even bij de recensies!

De training kan zowel individueel (ook ONLINE) als in groepsverband worden gevolgd. Door de week, op zaterdag en zelfs in de avond. 

 ... en een unieke, eenmalige kans.

Een praktische training voor de Trouwambtenaar voor een dag. Wie als Eendags-BABS behoefte heeft aan advies en ondersteuning bij de samenstelling van een prachtige, ontroerende en ontspannen huwelijksceremonie kan daarvoor terecht bij Ceremooiste. Graag deel ik heel veel jaren ervaring met u. Een cursus voor de Eendags-BABS die houvast zoekt. Praktisch en inspirerend tegelijk.

Tijdens de training bespreken we de do's en don'ts van een bijzondere huwelijksceremonie waarbij niet alleen het bruidspaar maar ook u tot uw recht komt. Als u - zowel bij de voorbereiding als op het moment suprême - niet alleen aandacht besteedt aan de hoofdlijnen maar ook aan al die belangrijke details, maakt u pas écht het verschil. Ik adviseer u graag over een logische voorbereiding, opbouw en inhoud en uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.
Na deze training bent u er helemaal klaar voor. Kijk gelijk even bij recensies!

De training EendagsBABS kan zowel individueel (ook ONLINE) als in groepsverband worden gevolgd. Door de week, op zaterdag en zelfs in de avond.

Inclusief Certificaaat!

Veel gemeenten verplichten de EendagsBABS om een bewijs te overleggen waaruit blijkt, dat de EendagsBABS een cursus heeft gevolgd die hem of haar in staat stelt om het beoogde huwelijk op passende wijze - en volgens de regels! - te kunnen voltrekken. Zonder certificaat geen aanwijzing/benoeming en beëdiging.

Ik ben er trots op dat menig collega-voor-een-dag met het Certificaat van Ceremooiste in de hand, van hun gemeente een aanwijzing/benoeming en beëdiging heeft ontvangen. De training van Ceremooiste blijkt daarmee eenvoudigweg de juiste keuze te zijn: praktisch, betaalbaar en leuk tegelijk!

Inclusief Certificaaat!

Veel gemeenten verplichten de EendagsBABS om een bewijs te overleggen waaruit blijkt, dat de EendagsBABS een cursus heeft gevolgd die hem of haar in staat stelt om het beoogde huwelijk op passende wijze - en volgens de regels! - te kunnen voltrekken. Zonder certificaat geen benoeming en beëdiging.

Ik ben er trots op dat menig collega-voor-een-dag met het Certificaat van Ceremooiste in de hand, van hun gemeente een aanwijzing/benoeming en beëdiging heeft ontvangen. Ceremooiste blijkt daarmee eenvoudigweg de juiste keuze te zijn: praktisch, betaalbaar en leuk tegelijk!

En nog een hele goede reden om voor Ceremooiste te kiezen: Door de week biedt Ceremooiste de individuele cursus EendagsBABS niet alleen aan op locatie in Odijk. Het is ook mogelijk om de individuele BABS-training online te volgen! Net zo leuk en waardevol. En soms gewoon praktischer. Zeker als je weet dat ik de online inidviduele training EendagsBABS desgewenst ook 's avonds geef. Scheelt jou weer een verlofdag misschien?

Liever samenkomen met andere a.s. EendagsBABSen? Meld je dan aan voor de groepstraining in Odijk (Utr) (zaterdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur, circa een maal per maand)

Op dit moment bekende trainingsdata van groepstrainingen 2023 op zaterdagmorgen: 21 januari (inmiddels VOL), 11 februari 2023 (inmiddels VOL), 18 maart, 22 april, 6 mei, 3 juni (aanmelding nog mogelijk). Min. 3 deelnemers. VOL=VOL. 

Interesse (ook voor groepstrainingen later in 2023)? Gewoon even bellen om een datum te reserveren!

 ... dus plan nog vandaag jouw training Eendags-BABS!

En nog een hele goede reden om voor Ceremooiste te kiezen: Door de week biedt Ceremooiste de individuele cursus EendagsBABS niet alleen aan op locatie in Odijk. Het is ook mogelijk om de individuele BABS-training online te volgen! Net zo leuk en waardevol. En soms gewoon praktischer. Zeker als je weet dat bij Ceremooiste de online individuele training EendagsBABS desgewenst ook 's avonds te boeken is. Scheelt jou weer een verlofdag misschien?

Liever samenkomen met andere a.s. EendagsBABSen? Meld je dan aan voor de groepstraining in Odijk (zaterdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur, circa een maal per maand)

Op dit moment bekende trainingsdata van groepstrainingen 2023 op zaterdagmorgen: 21 januari (inmiddels VOL), 11 februari (inmiddels VOL), 18 maart (inmiddels VOL), 22 april, 6 mei, 3 juni. Min. 3 deelnemers. VOL=VOL. 

Interesse (ook voor groepstrainingen later in 2023)? Gewoon even bellen om een datum te reserveren!

 ... dus plan nog vandaag jouw training Eendags-BABS!

En nog een hele goede reden om voor Ceremooiste te kiezen: Door de week biedt Ceremooiste de individuele cursus EendagsBABS niet alleen aan op locatie in Odijk. Het is ook mogelijk om de individuele BABS-training online te volgen! Net zo leuk en waardevol. En soms gewoon praktischer. Zeker als je weet dat bij Ceremooiste de online individuele training Eendags-BABS desgewenst ook 's avonds te boeken is. Scheelt jou weer een verlofdag misschien?

Liever samenkomen met andere a.s. Eendags-BABSen? Meld je dan aan voor de groepstraining in Odijk (zaterdagochtend van 09.00 uur tot 13.00 uur, circa een maal per maand)

Op dit moment bekende trainingsdata van groepstrainingen 2023 op zaterdagmorgen: 21 januari (inmiddels VOL), 11 februari (inmiddels VOL), 18 maart (inmiddels VOL), 22 april, 6 mei, 3 juni. Min. 3 deelnemers. VOL=VOL. 

Interesse (ook voor groepstrainingen later in 2023)? Gewoon even bellen om een datum te reserveren!