Jarenlang was ik actief in de  accountancy-sector. In 2001 heb ik het roer omgegooid, de accountancy gelaten voor wat het was en mijzelf full time gericht op de dingen die ik echt belangrijk vind in het leven: ons gezin, de mensen om ons heen, vrijwilligerswerk in allerlei soorten en maten etc. Een keuze waarvan ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt heb gehad.

Van BABS......
Ook in 2001 wees iemand mij op de vacature van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Bunnik. Ik had immers al jarenlang uitgedragen dat ik dat ooit - als ik tijd zou hebben - wilde worden. Alles viel op z'n plek. In 2001 voltrok ik mijn eerste huwelijk, sindsdien zijn er vele gevolgd. In Bunnik en daarbuiten. Zelfs in het buitenland!

Wat ik had verwacht blijkt meer dan waar te zijn: het is zo ontzettend leuk om op een bijzonder moment in het leven van mensen écht met hen in contact te komen. Ik ben er best trots op dat bruidsparen na een avond kennis maken en koffie drinken, expliciet uitspreken dat zij blij zijn dat ik hun huwelijk ga voltrekken en er alle vertrouwen in hebben dat het een ceremonie gaat worden die bij hen past. Het onderstreept de klik die keer op keer als vanzelf ontstaat.

..... naar Ceremooiste.
Een bijzondere ceremonie ontstaat niet vanzelf. Warme betrokkenheid en creativiteit zijn daarbij essentieel en onlosmakelijk aan mij verbonden. Persoonlijke kwaliteiten die niet alleen tot hun recht komen bij de invulling van huwelijksceremonies. Ook bij uitvaarten maken ze echt het verschil. 

Ik werd als vrijwilliger actief in de rol van voorganger bij avondwakes. Stelde vast dat ik ook in verdrietige omstandigheden de juiste snaar weet te raken. In woorden en meer. Ook deze rol past mij als een warme jas. 

En dus werd het in 2016 tijd voor Ceremooiste. In Ceremooiste komt voor mij alles samen. Wie ik ben, waar ik goed in ben, waar ik ongelofelijk blij van word. Het vormt de perfecte, solide basis onder mijn dienstverlening. Het vindt allemaal onderdak bij Ceremooiste.

Jarenlang was ik actief in de accountancy-sector. In 2001 heb ik het roer omgegooid, de accountancy gelaten voor wat het was en mijzelf full time gericht op de dingen die ik echt belangrijk vind in het leven: ons gezin, de mensen om ons heen, vrijwilligerswerk in allerlei soorten en maten etc. Een keuze waarvan ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt heb gehad.

Van BABS....

Ook in 2001 wees iemand mij op de vacature van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Bunnik. Ik had immers al jarenlang uitgedragen dat ik dat ooit - als ik tijd zou hebben - wilde worden. Alles viel op z'n plek. In 2001 voltrok ik mijn eerste huwelijk, sindsdien zijn er vele gevolgd. In Bunnik en daarbuiten. Zelfs in het buitenland!

Wat ik had verwacht blijkt meer dan waar te zijn: het is zo ontzettend leuk om op een bijzonder moment in het leven van mensen écht met hen in contact te komen. Ik ben er best trots op dat bruidsparen na een avond kennis maken en koffie drinken, expliciet uitspreken dat zij blij zijn dat ik hun huwelijk ga voltrekken en er alle vertrouwen in hebben dat het een ceremonie gaat worden die bij hen past. Het onderstreept de klik die keer op keer als vanzelf ontstaat.

..... naar Ceremooiste.

Een bijzondere ceremonie ontstaat niet vanzelf. Warme betrokkenheid en creativiteit zijn daarbij essentieel en onlosmakelijk aan mij verbonden. Persoonlijke kwaliteiten die niet alleen tot hun recht komen bij de invulling van huwelijksceremonies. Ook bij uitvaarten maken ze echt het verschil.

Ik werd als vrijwilliger actief in de rol van voorganger bij avondwakes. Stelde vast dat ik ook in verdrietige omstandigheden de juiste snaar weet te raken. In woorden en meer. Ook deze rol past mij als een warme jas.

En dus werd het in 2016 tijd voor Ceremooiste. In Ceremooiste komt voor mij alles samen: Wie ik ben, wat ik kan toevoegen, waar ik ongelofelijk blij van word. Het vormt de perfecte, solide basis onder mijn dienstverlening. Het vindt allemaal onderdak bij Ceremooiste.