Voor een goede vriend...

[...] Iedereen vond het mooi. Bedankt voor jouw hulp. Ik zou het zonder jouw hulp niet zo mooi hebben kunnen verwoorden.

Ineens was hij er niet meer. Niet te bevatten. Een goede vriend, onderdeel van de hechte vriendengroep waarin hij zijn eigen, belangrijke rol vervulde. Al zoveel jaren lang. Namens de vriendengroep mocht zij spreken bij het afscheid. Op de achtergrond mocht ik mijn steentje bijdragen. Louter warme woorden. Precies zoals hij dat verdiende.

Voor zijn vader...

Wauw Vera, wat een meesterwerk! Wij zijn ademloos. Hoe jij dit voor elkaar hebt gekregen....

Hij wist heel goed wat hij in ieder geval nog tegen zijn vader wilde zeggen. En natuurlijk was hij er zelf ook al voor gaan zitten. Maar het viel hem niet mee om het - juist op dit moment - ook op papier te krijgen. Gelukkig bracht iemand hem in contact met mij. Ik zette een grote pot koffie en hij vertelde. Over wat er was. En niet was. Over de herinneringen die zullen blijven verwarmen. Van waarde voor altijd.

Voor haar vader...

Nou, het was prachtig. Ik kon het goed overbrengen. Een mooi afscheid. Prachtig. Nogmaals dank voor je hulp. Zonder jou had mij dit niet gelukt.

Er was zoveel te vertellen over haar vader. En dat deed ze. Zij zette een grote pot thee. Bij haar aan de keukentafel zij die middag het verhaal dat verteld moest worden. Ik was onder de indruk. Haar gevoel en woorden mocht ik vertalen naar een toespraak die zij zelf geschreven had kunnen hebben. Maar nu even niet.

Voor een speciale vriendin...

Vijf en veertig jaar vriendschap verdiende een prachtig en liefdevol afscheidswoord. Er was zoveel dat verwoord mocht worden, moest worden.... Samen hebben we iets moois tot stand gebracht. Dank dat ik hieraan een bijdrage mocht leveren.

 

Voor een goede vriend...

[...] Iedereen vond het mooi. Bedankt voor jouw hulp. Ik zou het zonder jouw hulp niet zo mooi hebben kunnen verwoorden.

Ineens was hij er niet meer. Niet te bevatten. Een goede vriend, onderdeel van de hechte vriendengroep waarin hij zijn eigen, belangrijke rol vervulde. Al zoveel jaren lang. Namens de vriendengroep mocht zij spreken bij het afscheid. Op de achtergrond mocht ik mijn steentje bijdragen. Louter warme woorden. Precies zoals hij dat verdiende.

Voor zijn vader...

Wauw Vera, wat een meesterwerk! Wij zijn ademloos. Hoe jij dit voor elkaar hebt gekregen....

Hij wist heel goed wat hij in ieder geval nog tegen zijn vader wilde zeggen. En natuurlijk was hij er zelf ook al voor gaan zitten. Maar het viel hem niet mee om het - juist op dit moment - ook op papier te krijgen. Gelukkig bracht iemand hem in contact met mij. Ik zette een grote pot koffie en hij vertelde. Over wat er was. En niet was. Over de herinneringen die zullen blijven verwarmen. Van waarde voor altijd.

Voor haar vader...

Nou, het was prachtig. Ik kon het goed overbrengen. Een mooi afscheid. Prachtig. Nogmaals dank voor je hulp. Zonder jou had mij dit niet gelukt.

Er was zoveel te vertellen over haar vader. En dat deed ze. Zij zette een grote pot thee. Bij haar aan de keukentafel vertelde zij die middag het verhaal dat verteld moest worden. Ik was onder de indruk. Haar gevoel en woorden mocht ik vertalen naar een toespraak die zij zelf geschreven had kunnen hebben. Maar nu even niet.

 

Voor een speciale vriendin...

Vijf en veertig jaar vriendschap verdiende een prachtig en liefdevol afscheidswoord. Er was zoveel dat verwoord mocht worden, moest worden.... Samen hebben we iets moois tot stand gebracht. Dank dat ik hieraan een bijdrage mocht leveren.

 

Voor hun bijzondere zus....

"Warm, creatief, bijzonder en dat is Vera. Dank je voor de mooie en liefdevolle in memoriam. De familieleden en alle betrokkenen waren erg onder de indruk".

In de dagen voor het afscheid hadden we veelvuldig contact via de telefoon en per mail. Voor hen was dat praktischer. Voor mij een eye-opener dat ik ook op deze wijze intensief betrokken kon en mocht zijn. Het resultaat was een prachtig In Memoriam. Precies zoals hun zus dat verdiende.

Voor hun bijzondere zus....

"Warm, creatief, bijzonder en dat is Vera. Dank je voor de mooie en liefdevolle In Memoriam.
De familieleden en alle betrokkenen waren erg onder de indruk".

In de dagen voor het afscheid hadden we veelvuldig contact via de telefoon en per mail. Voor hen was dat praktischer. Voor mij een eye-opener dat ik ook op deze wijze intensief betrokken kon en mocht zijn. Het resultaat was een prachtig In Memoriam. Precies zoals hun zus dat verdiende.