Trouwambtenaar Vera Boonen-Galekop

In 2001 ben ik benoemd tot gemeentelijk trouwambtenaar. De Rechtbank heeft mij in dat jaar beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

Als gemeente-BABS voltrok ik tweeëntwintig jaar lang met heel veel plezier huwelijken in de gemeente Bunnik.  Met ingang van 2023 maak ik de overstap naar de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Een kans die voorbij kwam en die ik niet kon laten lopen!

N.B. Goed om te weten: voor de wettelijke huwelijken die ik voltrek in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gelden de voorwaarden en de werkwijze van deze gemeente.

Ben ik dan vanaf 2023 niet meer beschikbaar voor een huwelijksceremonie in Bunnik? Natuurlijk wel! Als Ceremooiste-BABS hoop ik er nog heel vaak te komen. De gemeente Bunnik heeft immers zoveel prachtige trouwlocaties (zoals Lokatie 78, Buitengoed De Boomgaard, Fort Vechten, De Landgoederij, Het Wapen van Bunnik, Stayokay Rhijnauwen en Kasteel Cammingha) waar ik me al zo lang kind aan huis voel, waar ik weet van de hoed en de rand. En die ervaring blijft natuurlijk goud waard.

Ceremooiste-bruidsparen die in de gemeente Bunnik hun liefde gaan vieren, kunnen uiteraard optimaal profiteren van mijn uitgebreide ervaring met hun trouwlocatie. Goed om te weten (en om heel blij van te worden)!

Trouwambtenaar

In 2001 ben ik benoemd tot gemeentelijk trouwambtenaar. De Rechtbank heeft mij in dat jaar beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

Als gemeente-BABS voltrok ik tweeëntwintig jaar lang met heel veel plezier huwelijken in de gemeente Bunnik.  Met ingang van 2023 maak ik de overstap naar de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Een kans die voorbij kwam en die ik niet kon laten lopen!

N.B. Goed om te weten: voor de wettelijke huwelijken die ik voltrek in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gelden de voorwaarden en de werkwijze van deze gemeente.

Ben ik dan vanaf 2023 niet meer beschikbaar voor een huwelijksceremonie in Bunnik? Natuurlijk wel! Als Ceremooiste-BABS hoop ik er nog heel vaak te komen. De gemeente Bunnik heeft immers zoveel prachtige trouwlocaties (zoals Lokatie 78, Buitengoed De Boomgaard, Fort Vechten, De Landgoederij, Het Wapen van Bunnik, Stayokay Rhijnauwen en Kasteel Cammingha) waar ik me al zo lang kind aan huis voel, waar ik weet van de hoed en de rand. En die ervaring blijft natuurlijk goud waard.

Ceremooiste-bruidsparen die in de gemeente Bunnik hun liefde gaan vieren, kunnen uiteraard optimaal profiteren van mijn uitgebreide ervaring met hun trouwlocatie. Goed om te weten (en om heel blij van te worden)!