DSC_0021

Trouwambtenaar Vera Boonen-Galekop

Ceremooiste als jullie trouwambtenaar. Omdat jullie de mooiste ceremonie willen op de dag van jullie huwelijk. Door een liefdevolle BABS. Met diepgang en passie.

In 2001 ben ik benoemd tot trouwambtenaar bij de gemeente Bunnik. De Rechtbank heeft mij in dat jaar beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Inmiddels heb ik al zo'n 240 huwelijken voltrokken. Iedere keer weer anders. Iedere keer weer even leuk! Lees meer over mij als trouwambtenaar / BABS!

DSC_0021

Trouwambtenaar Vera Boonen-Galekop

Ceremooiste als jullie trouwambtenaar. Omdat jullie de mooiste ceremonie willen op de dag van jullie huwelijk. Door een liefdevolle BABS. Met diepgang en passie.

In 2001 ben ik benoemd tot trouwambtenaar bij de gemeente Bunnik. De Rechtbank heeft mij in dat jaar beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Inmiddels heb ik al zo'n 240 huwelijken voltrokken. Iedere keer weer anders. Iedere keer weer even leuk! Lees meer over mij als trouwambtenaar / BABS!