Ceremooiste in tijden van Corona.

Het is inmiddels 2021. Onze wereld staat nog altijd op zijn kop. Ongekend. Ieder van ons ondervindt dagelijks op enigerlei wijze de gevolgen van de wereldwijde Coronacrisis. Ik hoef er geen extra woorden aan te wijden.
Om welk deel van mijn dienstverlening het ook gaat: Bij mij staat zorgvuldigheid voorop. En op basis daarvan kijken wat er wel kan.

Trouwen in tijden van Corona.

Corona. Nog altijd maakt het veel onzeker..... of zelfs totaal onmogelijk. Beperkingen en versoepelingen wisselen elkaar af, tot op de dag van vandaag. Wat kan er bij jullie nog? En past dat bij wat voor jullie fijn voelt? Of liever nadenken over alternatieven?

Willen jullie het liefst alles uitstellen tot een later moment? Ik ben ervan overtuigd dat betrokkenen (gemeenten, locaties, leveranciers) hun uiterste best willen doen om dit voor jullie mogelijk te maken. Zij doen niet anders dan ik. Overleg over de mogelijkheden. Er kan vaak meer dan je denkt.

Is uitstel van het wettelijk huwelijk voor jullie echter geen optie? Misschien is het dan voor jullie het overwegen waard om het Ja-woord op het gemeentehuis nu, te combineren met uitgestelde feestelijkheden later (dit jaar, volgend jaar)? Op de dag dat jullie in jullie droom-outfit jullie Ja-woord gaan vieren met iedereen die jullie lief is, zet ik jullie graag in de spotlights tijdens een prachtige huwelijksceremonie. Halen we echt alles in wat nu door de omstandigheden onmogelijk is. DAT BELOOF IK JULLIE NU AL!

Juist nu verdient jullie dag een fantastische huwelijksceremonie. En juist dat is mijn specialiteit!

Een voorbeeld? Wat te denken van jullie huwelijksceremonie als onderdeel van een romantisch, intiem meergangen-diner? Sfeervol gedekte tafels (coronaproof) en heel veel kaarslicht. Jullie Ja-woord als amuse, in aanwezigheid van degenen die jullie zo super-lief zijn. Dat is Ceremooistes Dinner-Wedding! Speciaal voor bruidsparen die gewoon geen dansfeest-met-DJ willen (of dat liever uitstellen tot na corona).

Bel gerust! Ik denk graag met jullie mee!

Afscheid in tijden van Corona.

De noodzaak tot naleving van de 1,5 meter afstand regel en maatregelen met betrekking tot beperking van de maximale groepsgrootte maken, dat families in de huidige tijd soms noodgedwongen afscheid moeten nemen in een beperktere kring dan eigenlijk gewenst.

Intimiteit als sleutelwoord.
Misschien nu nog wel meer dan ooit, moet de afscheidsplechtigheid voelen als een warme deken. Juist nu zijn er woorden en symbolen nodig die alles omvatten. Die ook na de afscheidsplechtigheid steeds maar weer opnieuw kunnen worden gedeeld met degenen die niet bij het afscheid aanwezig konden zijn. Zo mooi was het. Zo bijzonder. Zo warm. Zo intiem. Juist nu is er voor nabestaanden meer nodig om mee verder te kunnen, in de stilte die onherroepelijk volgt na het afscheid. Voor dat "meer" bent u bij mij aan het juiste adres. Wat mag ik vandaag voor u betekenen?

Herdenkingsbijeenkomst na corona?
Een jaar na dato alsnog samenkomen. Stilstaan bij het gemis, herinneringen delen en zo elkaar tot steun zijn. Wellicht iets om over na te denken en nu al een troostrijke gedachte. Ik ben nabestaanden graag van dienst bij het leiden en invullen van een dergelijke herdenkingsbijeenkomst. Straks, als dat weer kan. Wat mag ik na vandaag voor u betekenen?

Ook live-streaming van de plechtigheid en/of afscheidsfotografie kan voor nabestaanden juist nu extra van waarde zijn. Uitvaartverzorgers kunnen u vast en zeker adviseren. En anders: bel me gerust.

Training Eendags-BABS in tijden van Corona.

Tijdens de Ceremooiste-training Trouwambtenaar voor een Dag deel ik graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme met mijn aanstaande collega-BABSEN. Tot voor kort gaf ik deze trainingen uitsluitend op locatie of bij mij thuis aan de keukentafel.

Gelet op alle maatregelen die nodig zijn om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, kan dat nu vaak wel, maar niet altijd op die manier. Als samenkomen niet mogelijk is, is dat natuurlijk best jammer. Want de ontmoeting een-op-een maakt de trainingen extra gezellig. Neemt niet weg: anderhalve meter is uiteraard de norm.

En gelukkig is er voor de EendagsBABS een alternatief! Ben je juist nu geïnteresseerd in een ONLINE training Trouwambtenaar voor een Dag via Google-Meet? Ook dat kan! Net zo leerzaam en leuk, net zo praktisch en zeker Coronaproof. Bel gewoon even om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijfhulp in tijden van Corona.

Het bieden van schrijfhulp gaat gelukkig ook in deze tijd gewoon door. Mailen, telefoneren, Skypen...... alles wat we in willen zetten om het gewenste resultaat te bereiken is gelukkig voorhanden. Natuurlijk, er gaat niets boven persoonlijk contact aan welke keukentafel dan ook. Maar door te roeien met de riemen die we wel hebben, komen we ook zeker waar we willen zijn. Bel dus gerust als u hulp nodig heeft bij het schrijven van een In Memoriam. Of als u juist de huidige tijd wilt aangrijpen om eindelijk uw levensverhaal op papier te laten zetten. Samen maken we er iets moois van!