bunnik-fair-2016-28

Ceremooiste op de Bunnik Fair : 1 juni 2019!

Jaarlijks vindt in juni in het centrum van Bunnik de Bunnik Fair plaats. Tijdens deze gezellige markt laten ondernemers en verenigingen uit de gemeente Bunnik zien wat ze in huis hebben en... Ceremooiste js daar natuurlijk bij!

In eerdere edities waren velen benieuwd naar wat Ceremooiste te bieden heeft. Leuk om daarover te vertellen. En ondertussen gaf ik een ieder natuurlijk gelegenheid om te proeven van de enige echte Ceremooiste taart . Kortom: leuke dagen met zeer veel mooie gesprekken en veel  uitgedeelde visitekaartjes. Dit jaar ben ik dus zeker weer van de partij!

Logo Zank You

Zo leuk om jezelf genoemd te zien in het rijtje van beste Trouwambtenaren van de provincie Utrecht! Benieuwd naar wie ik ben en wat ik voor jullie kan betekenen: neem vandaag nog contact op!

kasteel-de-schaffelaar

Ceremooiste bij Kasteel de Schaffelaar!

Tijdens de Top Trouwlocatiedag zondag 30 juni 2019 zijn aanstaande bruidsparen weer van harte welkom op Kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Deze prachtige trouwlokatie laat die dag van 11.00 uur tot 16.00 uur graag zien wat zij in huis heeft. Ook Ceremooiste is op 30 juni weer aanwezig op het Kasteel. Ik ben graag beschikbaar voor al jullie vragen! En natuurlijk neem ik Ceremooiste taart mee.... dat spreekt voor zich!

trouwzaal kasteel sterkenburg

Ceremooiste bij Kasteel Sterkenburg!

Tijdens de Top Trouwlocatie Route op zondag 13 april ontmoette ik veel aanstaande bruidsparen in het schitterende Kasteel Sterkenburg (gemeente Utrechtse Heuvelrug). Een locatie die bruidsparen zeker gezien moeten hebben! Een schitterende, gastvrije plek!

Sprekers die niet van ophouden weten...

Het zou je maar gebeuren. Je gaat met pensioen en tijdens het afscheidsfeest op je werk houdt je leidinggevende onverwacht een ellenlange toespraak over de historie van de organisatie met aan het eind - als persoonlijke noot - citaten uit jouw functioneringsgesprekken. Utopie? Nee hoor, zo blijkt uit Trouw.

Precies de reden waarom ik Ceremooiste ben begonnen! Voor al die bijzondere momenten in het leven waarbij er maar een kans is om het goed te doen. Een indrukwekkende ceremonie ontstaat echter niet zomaar. Er zijn zoveel factoren die een bepalende rol spelen. Als ceremoniespreker bij huwelijken, uitvaarten en andere momenten die er echt toe doen ervaar ik dat keer op keer. Meer weten?  Bel of mail gerust!